22|04 Biobased beleven huis

Voor de HZ University of Applied Sciences werkten wij samen met Rothuizen Architecten Stedenbouwkundigen aan het ontwerp voor een klein #biobased huis aan de Kleverskerkseweg in Middelburg, direct naast ons kantoor. Het ontwerpconcept is van de hand van een groep studenten van de HZ, dit concept is door ons verder uitgewerkt en ingepast in de omgeving.

De bouw is door VKP BV volledig circulair uitgewerkt en gerealiseerd. Zelfs de fundering kan weer uit de grond geschroefd worden. Zo laat het gebouw nagenoeg geen afdruk achter. Het casco staat, nu het interieur, de trap en de balkons nog uitwerken!

Specificaties

Plaats
Middelburg, NL
Opdrachtgever
HZ University of Applied Sciences
Jaar
2021-2022
Programma
Studio en tentoonstellingsruimte
Team
T+G in samenwerking met Rothuizen architecten en adviseurs

Foto bouw

fotografie T+G

tekening

gevel schets

FOTO BOUW

fotografie: T+G

tekening

concept schets