Wij zijn verhuisd

Per 1 juli zijn wij verhuisd naar Kleverskerkseweg 51 4338 PB te Middelburg. We ontvangen onze opdrachtgevers, relaties, collega’s en vrienden graag op onze ruime en lichte werkplek.

Voortgang huis W2

De bouw van huis W2 vordert. Het keimwerk zit er op, het glas is geplaatst, de stijger afgebouwd, de oplevering nadert.

Voortgang huis W1

De bouw van huis W1 vordert. De bekleding van de dakopbouw is bijna af, het glas is geplaatst, de stijger afgebouwd, de oplevering nadert.

Appartement Domburg vergund

Approved! Ons ontwerp voor een appartement in het centrum van Domburg is vergund. We hebben het ontwerp als een kans aangegrepen om een tussenruimte in het dorp op te waarderen.

ZLND2050 afgezegd

18 en 19 September 2020 zou de tweede editie van het Zeeuwse duurzaamheidsfestival plaats vinden op het Siloterrein in Middelburg. Thys + Gutberlet is medeoprichter en organisator van het festival ZLND2050 samen met Rothuizen Architecten. Door de coronacrisis vindt het festival dit jaar niet plaats.

Voortgang Huis W1

De houten opbouw is geplaatst. Wij werken aan de laatste details voor de afbouw.

Voortgang huis W2

De bouw gaat door, we doen er alles aan om ook ten tijde van het corona virus veilig door te kunnen werken. Terwijl er op de bouw hard wordt doorgewerkt, ontwerpen wij de laatste details in het interieur. Luchtfoto door Patrick Sins.

Bouwstart aanbouw W3

De aannemer is begonnen aan de fundering voor aanbouw W3. Eind april moet de houten opbouw staan. Foto door opdrachtgever.

Buitenbad

Wij vragen ons af waarom het kanaal door Walcheren nou eigenlijk geen buitenbad heeft. Terwijl er toch zo veel en graag in het kanaal gezwommen wordt… binnenkort presenteren wij ons projectvoorstel.

Bouwstart huis W2

Eerste paal van huis W2, in het Singelgebied in Domburg, wordt donderdag 21 November geslagen, een feestelijk begin voor een mooi project!

Bouwstart huis W1

Eerste paal van huis W1, in het Singelgebied in Domburg, wordt donderdag 21 November geslagen, een feestelijk begin voor een mooi project!

tentoonstelling architectuur thys gutberlet
Peepshow – tentoonstelling geopend

1 September 2019 openden wij onze tentoonstelling “Peepshow – spannende kijkdozen”. We laten ruimtes, principes, ideeën en referenties zien die in ons hoofd rondspoken, in kijkdozen en achter glittergordijnen. Is het spannender als dingen nog niet af zijn? Als je niet alles in één keer ziet en als de verbeelding de rest invult?

Vergunning verleend aanbouw W3

Moderne aanbouw aan een fraaie jaren 50 woning in Vlissingen. Mét bloemendak, dat spreekt voor zich.

Hoe duurzaam is Zeeland in 2050?

Thys + Gutberlet is mede oprichter en organisator van het festival ZLND2050. 20 en 21 September 2019 vindt de eerste editie van dit Zeeuwse duurzaamheidsfestival plaats op het Siloterrein in Middelburg. Er vindt een symposium over circulair bouwen plaats, er zijn pitches van innovatieve bedrijven, workshops over hoe je zelf duurzamer kunt worden (van zelf wasmiddel maken tot een proefrit in een waterstofauto), er zijn regionale duurzame producten, verantwoorde foodtrucks, een kinderprogramma en muziek. Het festival zal jaarlijks georganiseerd worden.

Lezing – tijdelijkheid

Voor het project leegstond van de provincie zeeland werden wij gevraagd een input te geven over ons werk. In een korte lezing werd een overzicht gegeven van de rol van tijdelijkheid in onze projecten.

Hotel Bruno geopend

Het hotel Bruno, waarvoor Thys + Gutberlet de architectuur verzorgden, is sinds deze maand open! Het interieur, dat team Bruno zelf ontwierp, spreekt absoluut tot de verbeelding!

Kelder Eusebius Arnhem

Samen met Rothuizen Architecten en Stedenbouwkundigen werken we aan een visie voor een trap naar een kelder met nieuwe toiletgroep van de Eusebiuskerk in Arnhem.

Herbestemming Schuttershofcomplex Middelburg

Thys + Gutberlet is gevraagd een ontwerp te maken voor een deel van het Schuttershofcomplex in Middelburg. Het gebouw wordt herbestemd tot woningen. Een spannende opgave op een historisch belangrijke plek.